Acum

Jurnalele vampirilor

Jurnalele vampirilor

Crezi că ştii totul despre vampiri? Nu ştii. Şi nici Elena Gilbert (Nina Dobrev, din serialul DeGrassi: The Next Generation şi filmul Departe de ea) nu ştie, dar va afla cât de curând, căci doi fraţi extrem de diferiţi – un vampir rău, altul bun – se vor bate cât de curând pentru a-i cuceri inima. Oraşul Mystic Falls nu va mai fi niciodată la fel.
Bazat pe seria de bestsellere a lui L. J. Smith, The Vampire Diaries este un serial TV supranatural, plin de romantism, creat de Kevin Williamson.
Acţiunea are loc în oraşul fictiv Mystic Falls (din statul Virginia), a cărui istorie este încărcată de evenimente supranaturale. Eroii poveştii sunt Elena Gilbert (Nina Dobrev), o adolescentă care încearcă să-şi revină după moartea părinţilor ei, şi fraţii vampiri Stefan şi Damon Salvatore (Paul Wesley şi Ian Somerhalder). Kayla Ewell a jucat-o pe Vicki Donovan în primele 7 episoade, dar apoi personajul ei a fost omorât. Matt Davis a fost ulterior ales pentru rolul unui profesor de istorie şi apoi a devenit personaj secundar.

Personajele

Elena Gilbert
Elena Gilbert
Nina Dobrev
Stefan Salvatore
Stefan Salvatore
PAUL WESLEY
Damon Salvatore
Damon Salvatore
IAN SOMERHALDER

Promo

Jurnalele vampirilor
Jurnalele vampirilor - Teaser 3

În curând la DIVA Universal

Jurnalele vampirilor - Teaser 2

În curând la DIVA Universal

Comentarii

Puteti afla noutati despre The Vampire Diaries si de aici: https://thevampirediariesshop.wordpress.com/

De asemenea, puteti cumpara inelul lui Damon Salvatore si colierul Elenei Gilbert la preturi promotionale!

Continuati de maine si cu sezonul 2 al serialului?Ar fi bine....

Next Airing

Pilot

2014-08-17 21:00

Pilot

2014-08-17 21:00

O adolescentă dintr-un orăşel, rămasă orfană, cunoaşte un nou elev cam ciudat. Prietenii ei bănuiesc că e ceva în neregulă cu acest tânăr.

The Night of the Comet

2014-08-17 22:00

The Night of the Comet

2014-08-17 22:00

Vicki se reface în spital, iar Mystic Falls se pregăteşte să urmărească o cometă. Elena se întâlneşte pentru prima dată cu Damon, fratele lui Stefan.

Friday Night Bites

2014-08-17 23:00

Friday Night Bites

2014-08-17 23:00

Elena vrea s-o calmeze pe Bonnie în privinţa lui Stefan, invitându-i pe ambii la cină. Vrând să-l facă de râs pe Stefan la şcoală, Tyler are probleme.

You recommend